Svatební účesy inspirace.

Která nevěsta by nechtěla být neodolatelná ve svůj svatební den. Svatba je den, který je jedinečný a bude uchován v našich myslích po mnoho roků.

Svatební účesy

Ke svatbě patří mnoho zvyků a svatební tradice. Svatební šaty, svatební kytice, svatební prsteny, líčení a samozřejmě svatební účes. Kdo by nechtěl vypadat krásně v tak velký den?

Ne vždy zvládne nevěsta tvorbu svatebního účesu sama. Jelikož svatební účes je mnohdy velmi složitá a komplikovaná záležitost, nezbývá nám, než se vložit do rukou odborníků na svatební účesy. Už jen samotný výběr vhodného účesu je velice složitý a závisí na mnoha vnějších i vnitřních okolnostech. Svatební účesy se tvoří třeba přesně na styl a barvu šatů, které má na sobě nevěsta. Dále se musí počítat s Vaší osobností, typem vlasů, jejich hustotou a délkou. Svatební účesy mohou být vytvořeny pro krátké i dlouhé vlasy. Nejdůležitější věcí je ovšem, aby se každý cítil dobře a přirozeně a nemusel si svatební účes každou chvíli upravovat.

Mezi klasiku můžeme počítat svatební účesy typu vlnitých vlasů a drdolů. Svatební účesy rozhodně rozlišujte podle typu vlasů, je rozdíl mezi účesy pro krátké vlasy nebo účesy pro dlouhé vlasy. Pokud se rozhodnete mít na svatbu účesy pro dlouhé vlasy, měly by se upravit tak, aby se leskly a upoutaly tak na sebe pozornost, nebo byly doplněny dekorativními prostředky – štrasová svatební korunka, svatební čelenka, perličky do účesu, vlásenky, drobná kvítka.

Glamour účes - vyčesané vlasy ve stylu Briggite Bardot, nebo elegantní uhlazené vlny ve stylu 30. let.



Romantický účes - Váš půvab vynikne ve volně uvázaném drdolu, nebo v měkkých loknách splývající podél obličeje, doplněné zlatou nebo stříbrnou korunkou vykládanou ušlechtilými kameny dlouhým závojem.


Klasický účes: uhlazený, nízko posazený drdol , doplněný dlouhým tylovým závojem, olemovaný saténem, perlové šperky.


Extravagantní účes: vyznačuje se svou výjimečností a originalitou.

Svatební účesy inspirace. - 35461 -

Vložit komentář

Jméno a příjmení
E-mail ( E-mail není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku )
Opište kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie, používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souboru cookie.   Další informace