Svatební kytice pro rok 2011.

Svatební kytice jsou nedílnou součástí doplňků každé nevěsty. Jejím správným zvolením můžeme ještě víc podtrhnout krásu nevěstu a také jejích svatebních šatů. Při výběru se řídíme několika radami.

Platí zde tady základní pravidlo, že svatební kytice, by měla ladit s celkovou vizáží nevěsty. A protože je dnes na výběr hodně druhů, buďte si jisti, že tu správnou nakonec vždy vyberete.

Druhy kytic

Svatební kytice, můžeme standardně rozdělit na několik druhů. Jsou to kytice kulaté, převislé, kytice zepter a samostatnou kategorii poté tvoří kytice na auto, které dnes už patří ke každé správně svatbě. Nejžádanějšími druhy jsou stále ty kulaté, avšak nesmíme zapomenout ani na moderní a stále trochu netradiční květiny zepter, které si získávají stále více na popularitě a to především díky velmi zajímavým až unikátním tvarům.

Kulaté kytice se mohou skládat z více druhů květin, nejpočetněji je však stále zastoupená populární růže, kterou rozhodně nic nezkazíte. Růže můžete zkombinovat například s liliemi, fréziemi nebo orchidejí. Je třeba říct, že kulatá kytice se nejvíce hodí k něžným a drobnějším typům žen, které si zvolili romanticky zdobené svatební šaty.

Svatební kytice převislé se naopak hodí spíše k vyšším nevěstám, které si zvolili jednoduché šaty. V tomto případě totiž mnohem více vyniknou. Opět zde také můžeme zkombinovat více druhů květin a navíc si můžeme určit i tvar.

Posledním druhem, který si získává stále na větší a větší popularitě je typ zepter, který se hodí zejména k moderním šatům s jednoduchým designem. Tyto kytice mají velmi dlouhý stonek a jsou velmi jednoduše zdobené.

Kde svatební kytici koupit

I když se dříve tradovalo, že by svatební kytici měl vybírat ženich, dnes je tomu už trochu jinak. Žijeme v moderní době, ve které si už většinou nevěsty vybírají podle toho, co se chtějí ony a co se jim skutečně líbí.

Při výběru se rozhodně nevyplatí šetřit a proto vám doporučujeme návštěvu kvalitního květinářství, kde vám vyrobí kytici na míru a ještě vám určitě velice rádi poradí. A i když většinou nejde o levnou záležitost, uvidíte, že se taková investice vyplatí a na svatbě budete jen zářit.

 

















Svatební kytice pro rok 2011. - 35459 -

Vložit komentář

Jméno a příjmení
E-mail ( E-mail není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku )
Opište kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie, používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souboru cookie.   Další informace