Jak vyrobit vlastní svatební oznámení?

Datum svatby máte již stanoven a taktéž sepsán seznam svatebních hostů. Nyní je nutné tuto událost oznámit všem příbuzným a přátelům prostřednictvím svatebního oznámení.

Především je nutné se rozhodnout, zda svatební oznámení vyrobíte sami nebo se svěříte do rukou profesionálů.

Pokud jste alespoň trošičku manuálně zruční, máme pro Vás pár tipů a rad na výrobu svatebního oznámení:

Pouze jen Vy sami víte, co je pro Vás charakteristické, můžou to být například různá zvířátka či postavičky. Určitě se nebojte tuto představu využít při tvorbě Vašeho svatebního oznámení.

K výrobě především použijte pouze kvalitní grafický či strukturovaný papír, jenom na tomto grafickém kartonu bude Váš tisk profesionálnější i s domácí tiskárnou.

Vašim představám se meze nekladou, používejte různá vykrajovátka, výseky s květinovým motivem, motýlky apod.

Svatební oznámení můžete tvořit pomocí různých malinkých dekorací – štrasové sponečky, různé korálky a perličky, lesklé glitry.

Originální svatební oznámení můžete vytvořit také i z netradičních potřeb jako jsou – lízátka (nalepíte na obě strany lízátka samolepící grafický papír s Vaším potiskem), čokolády (potištěné Vaším textem či motivem) apod.

výrobě svatebního oznámení používejte i grafické programy například: Photoshop, ve kterém se dají vytvořit nádherné grafické motivy, ornamenty atd.

Rada na závěr – i ve výrobě svatebního oznámení platí pořekadlo – „Někdy méně, je více“, proto oznámení nezdobte příliš, svatebního hosta bude především zajímat text a datum Vaší svatby.

Pokud na výrobu takového svatebního oznámení nemáte čas, můžete výrobu svatebního oznámení svěřit do našich rukou – tiskneme na kvalitní grafický fotopapír, pokud bude v našich silách, realizujeme i Vaše svatební oznámení, které nemáme standardně v naší nabídce.

Jak vyrobit vlastní svatební oznámení? - 35449 -

Vložit komentář

Jméno a příjmení
E-mail ( E-mail není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku )
Opište kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie, používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souboru cookie.   Další informace