Chcete se cítit ve Váš svatební den jako princezna? My Vám s tím pomůžeme!

K nejkrásnějším momentům během svatebních příprav patří návštěva kadeřnice a kosmetičky, kde Vám vyzkouší svatební účes a líčení pro Váš svatební den.

Zde je velmi často obtížné rozhodnutí, jaký svatební účes si vybrat, tento výběr účesu má enormní význam pro Váš finální Look. Chcete mít moderní, okouzlující či elegantní účes? K tomuto rozhodnutí Vám pomůžou různé vlasové doplňky:

Svatební korunky:

Třpytivý diadém je nejpopulárnější vlasový doplněk nevěsty, což je pochopitelné. Koneckonců, svatba je pravděpodobně jedinou akcí v životě, kde můžete tento okouzlující doplněk nosit. Se štrasovou korunkou se budete cítit jako princezna a o to přeci jde, jde o Vaší pohádkovou svatbu. Štrasová korunka má velmi krásný efekt v rozpuštěných vlasech či vysoce vyčesaném drdolu. Ke korunce je možné připevnit svatební závoj. V našem obchodě najdete více jak 300 různých druhů svatebních korunek a diadémů, můžete si vybrat z menších korunek, ale i tak z velkých honosných štrasových diadémů.

Svatební čelenky:

Pěknou alternativou svatební korunky je klasická čelenka. Tyto čelenky nejsou tak glamour jako korunky. Čelenky mohou být perličkové, štrasové či z krajky. Hlavním pozitivem čelenky je, že jí upevníte bez problémů i do velmi krátkých vlasů.

Štrasové hřebeny a ozdobné spony

Hřebeny a spony nikdy nevyjdou z módy, alespoň pokud jde o svatební účesy. Štrasové hřebeny se těší u nevěst stále větší oblibě. Přitahují pozornost a jsou neuvěřitelně praktické. Kadeřnice Vám vyčeše drdol a hřeben pouze vloží k drodolu a účes a hotovo.

Perličky, růžičky a vlásenky:

Perličky a růžičky použijte, když chcete vypadat velmi romanticky. Tyto vlasové ozdoby se používají do rozpuštěných a mírně zvlněných účesů i do volně vyčesaných drodlů k upevnění visících pramínků.

Velký výběr vlasových ozdob, korunek, čelenek a diadémů najdete v našem obchodě.

Chcete se cítit ve Váš svatební den jako princezna? My Vám s tím pomůžeme! - 35446 -

Vložit komentář

Jméno a příjmení
E-mail ( E-mail není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku )
Opište kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie, používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souboru cookie.   Další informace