Svatební trendy pro rok 2012 – barvy a dekorace.

Barevné trendy pro rok 2012 se stále ještě vrací k odvážným barevným kombinacím jako v roce 2011. Například: růžová barva a jablíčkově zelená, krémová a holubicová šeď.

Barva červeného vína a bordó zaznamená v roce 2012 opět svůj Comeback.

Stylisté svatebních šatů se v roce 2012 vrací k viktoriánskému stylu a taktéž toto téma se objeví při výzdobě svatební tabule – zlatá a stříbrná barva, výzdoba inspirovaná luxusem a třpytem – glitry, perly, svíčky, svícny, brože, lucerny a skleněné girlandy a vázy všech tvarů.

Volba svatebního téma:

Témata dekorací a výzdoby svatby jsou stále aktuální! Ať už si vyberete barevné schéma (viz. obrázek) nebo zda plánujete velmi individuální design, je potřeba začít s přípravami co nejdříve.

Při výběru svatebního tématu se můžete nechat inspirovat ve společných zálibách, oblíbené zemi, stylu hudby nebo historické epochy. V jednodušší verzi například květinami, symboly či monogramy.

Vaše vybrané téma by mělo být zastoupeno na svatebním dortu, menu, svatebním oznámení a při celé výzdobě svatební tabule.

Svatební trendy pro rok 2012 – barvy a dekorace. - 35468 -

Vložit komentář

Jméno a příjmení
E-mail ( E-mail není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku )
Opište kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie, používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souboru cookie.   Další informace