Dekorace v zeleno-růžové barvě letos letí!

Nádherné dekorace v zeleno-růžové barvě jsou letos hitem svatební sezóny, nechte se u nás inspirovat. Využijte Vaší zahradu k pořádání svatebního obřadu a svatební hostiny.

Svatební trendy v letošním roce jsou ve znamení tlumených odstínů růžové, oranžové, zelené a fialové barvy v kombinaci se základními barvami bílé a krémové.

Velmi trendy a moderní jsou svatební obřady a svatební hostiny v zahradách, kde se nám meze fantazie nekladou. Svatbám vévodí barevné svatební kytice v barvách použité na svatební tabuli. K použití těchto barev nám nádherně poslouží "královna květin" - růže, která se dá zakoupit i v těch nejjemnějších odstínech. Využívejte při dekorování více přírodních prvků.

Nechte se u nás inspirovat kombinací růžové a zelené barvy, s těmito barvami budete letos velmi trendy.


Tip na dekoraci svatební tabule:

Na čiště bílý ubrus naaranžujeme organzu ve světle zelené či světlounce růžové barvy, organzu nařasíme, neboť celé aranžmá musí působit vzdušně, jemně a lehounce. Organzu posypeme různým zdobením - kapičky rosy, diamantíky. Do skleniček či váz použijeme vodní perly a ponoříme do nich plovoucí svíčky. Ubrousky skládáme přímo na talíře do tvaru květiny, můžeme využít obě barevné varianty.

Jako doplňky použijte výraznější barvy - stuhy, jmenovky, menu.

Nakonec celou svatební tabuli zasypeme plátkami růží v zelenkavé a růžové barvě.

 

Dekorace v zeleno-růžové barvě letos letí! - 35467 -

Vložit komentář

Jméno a příjmení
E-mail ( E-mail není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku )
Opište kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie, používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souboru cookie.   Další informace