Svatební líčení.

Nevíte jaký styl líčení na svatbu si vybrat, zda romantický, ve stylu glamour či vznešené elegance a jaký jste typ? U nás najdete odpovědi na tyto otázky.

Barvu svatebního líčení byste měli přizpůsobit nejen barvě šatů a kytice, ale také svému barevnému typu. Barevná typologie je velmi složitá a Váš typ Vám určí jen zkušená vizážistka, proto jen velmi stručně. Lidé se dělí na čtyři barevné typy: Jarní, letní, podzimní a zimní. Každému z nich nejvíce sluší určité barvy, a i když samozřejmě bez větších následků můžete nosit jakékoliv barvy, Vaši krásu podtrhne právě jen několik správných barev. Tak proč o nich nevědět?

Barevná typologie

Jarní typ

Světlá pleť se zlatožlutým nádechem, světlé oči, světlé vlasy s odstínem do zlata, většinou se dobře opaluje.

Doporučujeme: jemný make-up, transparentní podklad, rty a tváře růžový a lososový podtón (ne křiklavě růžový), víčka pastelové tóny zjemněné šedou nebo světle hnědou. Na řasy barevné řasenky, nebo šedé a hnědé. Černá řasenka působí příliš tvrdě. Oblečení a doplňky (včetně kytice): světlé, svěží, jasné, ale zároveň pastelové tóny, směřují spíše do lososova nebo meruňkova.

Letní typ

Světlá pleť, může mít také podtón do olivova, má namodralý spodní tón. Vlasy mohou být světlé nebo tmavší, mají vždy popelavý tón. Děti mají většinou světlé vlasy, které později tmavnou. Oči mohou mít různou barvu - nejčastěji šedomodrou nebo šedozelenou, ale mohou mít různé odstíny modré, šedé nebo zelené, mohou být také oříškově hnědé.

Doporučujeme: Podklad světle béžový, buď neutrální nebo s odstínem do růžova. Rouge tlumeně růžová. Rtěnka: raději světlé, modrorůžová, světle hnědá. Oční stíny: Chladné, kouřové pastelové tóny, peleťový lesk. Řasy a obočí: šedá nebo černá, vyvarujte se barevných řasenek. Obočí hnědá nebo šedá, ne černá. Letnímu typu sluší téměř všechny barvy, ale lehce zastřené - jako v horkém letní dni.

Podzimní typ

Světlá, zlatavá pleť, často s pihami nebo s broskvovým nebo zlatě béžovým podtónem. Červené vlasy nebo zlatý třpyt ve světlých nebo hnědých vlasech.

Doporučujeme: Podklad: světle béžový s odstínem po lososové. Stíny v teplých, zemitých barvách - hnědočervená, khaki, olivová, hořčicově žlutá, meruňková. Řasy a obočí hnědé, může být i černá zjemnělá jinou barvou. Rouge broskvová nebo terakota. Podzimní typ může nosit také oranžovou a měděné tóny.

Zimní typ

Tmavé vlasy, oči intenzivní barvy v chladných tónech, pleť s modravým nádechem.

Doporučujeme: Podklad: co nejslabší, nejlépe transparentní. Rouge: chladná růžová a jen velmi slabě. Oční stíny: kouřové, chladné odstíny - šedé, šedohnědé. Rtěnka: všechny tóny červené (bez nádechu žluté nebo hnědé). Může být i růžová nebo fialová. Řasy a obočí: černá, zelená, modrá, fialová - nutno kombinovat s barvou rtěnky.

Make-up ve stylu Glamour

Romantický make-up

Elegantní make-up

Extravagantní make-up

Zdroj: glamour-photos.org

Svatební líčení. - 35454 -

Vložit komentář

Jméno a příjmení
E-mail ( E-mail není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku )
Opište kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie, používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souboru cookie.   Další informace